ISO/IEC 17025 Deney ve Kalibrasyon Laboratuvarları Akreditasyonu İç Tetkikçi Eğitimi
16 Ocak 2021IFS Food v.7 Geçiş Eğitimi
16 Ocak 2021Eğitim İçeriği
- İç Tetkik Kavramı,
- ISO 19011 Standardının Tetkikçi Gözüyle Yorumlanması,
- Tetkik Çeşitleri,
- Tetkikin Faydaları,
- Tetkikçi Özellikleri,
- Tetkik Ekibinin Oluşturulması,
- Tetkikin Yönetimi,
- Tetkikin Planlanması,
- Soru Listelerinin Hazırlanması,
- Tetkikin Gerçekleştirilmesi,
- Risk Temelli Tetkik Yaklaşımı,
- Tetkikin Sonuçlandırılması ve Rapor Yazımı,
- Tetkik Görevlisi Sorumlulukları, Pratik ve Örnek Çalışmalar.
Kimler Katılmalı?
- Kuruluşlarında iç tetkik gerçekleştirmek isteyenler,
- İç tetkikler hakkında temel düzeyde bilgi sahibi olmak isteyenler,
- Kuruluşlarda danışmanlık yapmak isteyenler,
- Yönetim Sistemleri konusunda kariyer yapmak isteyenler,
- Kuruluşlarını uluslararası standartlara uygun olarak yönetmek isteyenler.
Eğitimin Süresi
Bu eğitim genellikle 1 gün süreli olarak verilmekte olup, talep halinde uygulamalı olarak 2 gün süreyle de verilebilir.
Eğitim Ortamı
Bu eğitimi Online ortamda, BBS Belgelendirme Eğitim Salonlarında veya kendi kuruluşunuzda alabilirsiniz.
Eğitim Ücreti
- Eğitim ücretleri Eğitim Takvimi‘mizde belirtilmiş olup, takvimde yer almayan eğitimler için bize ulaşabilirsiniz!
- Kuruluşunuzda Talep Edeceğiniz Eğitimler: Lütfen Bize Danışınız!
Ayrıntılı Bilgi İçin
E-mail: egitim@bbsas.com.tr / bbs@bbsas.com.tr
Tel: 0 312 285 81 23 – 0 532 798 36 99