BRCGS Food v.8 – Küresel Gıda Güvenliği Standardı Temel ve Dokümantasyon Eğitimi
16 Ocak 2021ISO 28000:2022 Tedarik Zinciri Güvenliği Yönetim Sistemi Temel ve Dokümantasyon Eğitimi
16 Ocak 2021Eğitim İçeriği
- HELAL Kavramı
- Standartta kullanılan terimlerin açılımı
- Yönetim Sistemlerinin gelişimi
- HELAL Gıda Yönetim Sistemi Standardı
- Diğer Standartlarla ilişkiler
- HELAL standart maddelerinin açıklanması ve yorumlanması
- PUKÖ modeli
- Risk yönetimi
- HACCP Planları ve Kritik Kontrol Noktaları
- HELAL performansının sürekli iyileştirilmesi
- Doküman ve kayıt kavramı
- Standarttaki zorunlu dokümanlar ve kayıtlar
- Dokümantasyonda dikkat edilmesi gerekli noktalar
- Uygulama örnekleri
- Sistemin kurulması ve uygulanmasında dikkat edilmesi gereken noktalar
- Sistemin kurulmasında ve uygulanmasında yaşanılan güçlükler ve çözüm yolları
- HELAL sistemlerinin denetlenmesi ve belgelendirilmesi
Kimler Katılmalı?
- Kuruluşlarında HELAL Standardını uygulamak isteyenler,
- HELAL hakkında temel düzeyde bilgi sahibi olmak isteyenler,
- HELAL konusunda danışmanlık yapmak isteyenler,
- HELAL konusunda denetçilik yapmak isteyenler,
- HELAL konusunda eğitmen olmak isteyenler,
- Yönetim Sistemleri konusunda kariyer yapmak isteyenler,
- Kuruluşlarını uluslararası standartlara uygun olarak yönetmek isteyenler.
Eğitimin Süresi
Bu eğitim genellikle 1 gün süreli olarak verilmekte olup, talep halinde uygulamalı olarak 2 gün süreyle de verilebilir.
Eğitim Ortamı
Bu eğitimi Online ortamda, BBS Belgelendirme Eğitim Salonlarında veya kendi kuruluşunuzda alabilirsiniz.
Eğitim Ücreti
- Eğitim fiyatları için eğitim takvimimizi inceleyebilirsiniz.
- Takvimde yer almayan ve kuruluşunuza özel talep edeceğiniz eğitimler için lütfen bize danışınız!
Ayrıntılı Bilgi İçin
E-mail: egitim@bbsas.com.tr / bbs@bbsas.com.tr
Tel: 0 312 285 81 23 – 0 532 798 36 99