• +90 312 285 81 23
  • bbs@bbsas.com.tr
bbslogo_22.11.2019bbslogo_22.11.2019bbslogo_22.11.2019bbslogo_22.11.2019
  • HOMEPAGE
  • CORPORATE
    • About Us
    • Our Accreditations
    • Our Quality Policy
    • Our Mission and Vision
    • Data Protection Clarification Text
    • Frequently Asked Questions
    • Information Society Service
  • SERVICES
    • System Certification
      • Quality
      • Environment and Energy
      • Occupational Health and Safety
      • Information Security
      • Food Safety and HALAL
      • Medical Devices
      • Automotive
      • Aviation Space and Defence Industry
    • Training
      • Basic and Documentation Trainings
      • Internal Auditor Trainings
      • Version Revision & Transition Trainings
      • Auditor & Lead Auditor Trainings
      • Corporate Trainings
    • Product Certification
      • CE Certification
    • IT Security
    • KVKK & GDPR Compliance
    • Second and Third Party Audits
      • Supplier Audits
      • Global Trade Certifications
    • Supervision
    • Inspection
  • NEWS
  • DOCUMENTS
  • REFERENCES
  • CONTACT
  • ENEN
    • TRTR
    • ENEN
✕

BRCGS Food v.8 Basic and Documentation Training

  • Home
  • SERVICES Training Basic and Documentation Trainings
  • BRCGS Food v.8 Basic and Documentation Training
BRCGS Packaging Materials v.6 Basic and Documentation Training
February 16, 2021
HALAL Food Management System Basic and Documentation Training
February 16, 2021

BRCGS Food v.8 Basic and Documentation Training

Eğitim İçeriği

  • BRCGS’in tanıtımı
  • Standartta kullanılan terimlerin açılımı
  • Yönetim Sistemlerinin gelişimi
  • BRCGS Gıda Standardı
  • Diğer Standartlarla ilişkiler
  • BRCGS Food v.8 standart maddelerinin açıklanması ve yorumlanması
  • PUKÖ modeli
  • Risk yönetimi
  • HACCP Planları ve Kritik Kontrol Noktaları
  • BRCGS Food v.8 performansının sürekli iyileştirilmesi
  • Doküman ve kayıt kavramı
  • Standarttaki zorunlu dokümanlar ve kayıtlar
  • Dokümantasyonda dikkat edilmesi gerekli noktalar
  • Uygulama örnekleri
  • Sistemin kurulması ve uygulanmasında dikkat edilmesi gereken noktalar
  • Sistemin kurulmasında ve uygulanmasında yaşanılan güçlükler ve çözüm yolları
  • BRCGS Food v.8 sistemlerinin denetlenmesi ve belgelendirilmesi

Kimler Katılmalı?

  • Kuruluşlarında BRCGS Gıda Standardını uygulamak isteyenler,
  • BRCGS Gıda hakkında temel düzeyde bilgi sahibi olmak isteyenler,
  • BRCGS Gıda konusunda danışmanlık yapmak isteyenler,
  • BRCGS Gıda konusunda denetçilik yapmak isteyenler,
  • BRCGS Gıda konusunda eğitmen olmak isteyenler,
  • Yönetim Sistemleri konusunda kariyer yapmak isteyenler,
  • Kuruluşlarını uluslararası standartlara uygun olarak yönetmek isteyenler.

Eğitimin Süresi

Bu eğitim genellikle 1 gün süreli olarak verilmekte olup, talep halinde uygulamalı olarak 2 gün süreyle de verilebilir.

Eğitim Ortamı

Bu eğitimi Online ortamda, BBS Belgelendirme Eğitim Salonlarında veya kendi kuruluşunuzda alabilirsiniz.

Eğitim Ücreti

  • Eğitim takvimimizden güncel eğitim ücretlerine ulaşabilirsiniz. Eğitim takvimimize ulaşmak için tıklayınız.
  • Takvimde yer almayan veya kuruluşunuzda talep edeceğiniz eğitimler için lütfen bize danışınız!

Ayrıntılı Bilgi İçin

E-mail: egitim@bbsas.com.tr / bbs@bbsas.com.tr

Tel: 0 312 285 81 23 – 0 541 494 43 21

Hemen Kayıt Olun

Benzer sayfalar

February 16, 2021

ISO/IEC 27001:2017 Information Security Management System Basic and Documentation Training


Daha fazlası
February 16, 2021

ISO 9001:2015 Quality Management System Basic and Documentation Training


Daha fazlası
February 16, 2021

ISO 14001:2015 Environmental Management System Basic and Documentation Training


Daha fazlası

Corporate

  • About Us
  • Our Accreditations
  • Our Quality Policy
  • Our Mission and Vision
  • Data Protection Clarification Text
  • Frequently Asked Questions
  • Information Society Services

Get Offer Now

  • Get Certification Offer
  • Get Training Offer
  • Get KVKK GDPR Compliance Offer
  • Get Inspection and Surveillance Offer
  • Get Second and Third Party Audit Offer

Standards

  • ISO 9001:2015 Quality Management System
  • ISO 14001:2015 Environmental Management System
  • ISO 22000:2018 Food Safety Management System
  • ISO 27001:2017 Information Security Management System
  • ISO 45001:2018 Occupational Health and Safety Management System
  • ISO 50001:2018 Energy Management System
  • ISO 13485:2016 Medical Devices Quality Management System
  • ISO 10002:2018 Customer Satisfaction Management System
  • ISO 27701:2019 Privacy Information Management System
  • ISO 20000-1:2018 IT Service Management System
  • ISO 22301:2019 Business Continuity Management System


  • ISO 18295-1:2017 Customer Contact Centres Management System
  • ISO 28000:2007 Supply Chain Security Management System
  • ISO 31000:2018 Risk Management System
  • FSSC 22000 Food Safety Management System
  • BRCGS Food and Packaging
  • IFS Food
  • HALAL
  • GLOBALGAP (EUREPGAP)
  • IATF 16949:2016 Automotive Quality Management System
  • AS 9100 Aviation, Space and Defence Industry Quality Management System

Contact

Ankara Head Office

Cevizlidere Mahallesi 1246 Sokak
No: 4/20 TR-06520
Çankaya / ANKARA / TURKEY

bbs@bbsas.com.tr

+90 (312) 285 81 23


Bursa Contact Office

Konak Mah. Karadut Sok. No: 1/34 TR-16110
Nilüfer / BURSA / TURKEY

bursa@bbsas.com.tr

+90 (224) 453 32 56


İzmir Contact Office

Folkart Towers A Kule, No: 7/B Kat: 26 D: 2601 TR-35530
Bayraklı / İZMİR / TURKEY

izmir@bbsas.com.tr

+90 (232) 218 14 39

© 2022 BBS Belgelendirme Eğitim ve Gözetim Hizmetleri A.Ş. All Rights Reserved.
  • No translations available for this page